måndag 22 november 2010

M Å N D A G

Dagens långpromenad blev med Jenny & Lut(Ruth) skönt nu kan man ta det lugnt:) Pratade lite löst med Jenny om att åka till E-tuna på Fredag syster ska ju också med måste handla Jul saker=) yess snart är helgen här igen och 7 rum är på tal igen, får väl se om vi kommer dit NÅNGÅNG!! aa Tisdag imorgon Kör hårt;)

Puss hej

lördag 20 november 2010

4000 kr

Vilken lördag, har städat hela dagen vi blev precis klara och nu är man sjukt trött som vanligt...det blir nog inte 7 rum nu heller men vi får se.Snyggt är det här hemma iaf tack Eksjöhus för 4000 kr  det va värt allt slit;)

ha en trevlig Lördag!

torsdag 18 november 2010

Julbord!

wohoo vi hade vårat AP-möte idag där vår chef berättar att hon har bokat Julbord på Taxinge slott,det va på tiden;)  så Julbord den 7 dec blir det för min del.. GOTT!
Nu sitter man och är så hungrig jag vill HA MAT NU WEDIN!!

Rihanna - Who's That Chick (Prod. by David Guetta)by dj Adi

onsdag 17 november 2010

16:00

Nu sitter man här framför dator igen och är såå trött! hade lyftteknik idag så kom hem klockan 4  istället för 3  det handlar om en timma ja vet;) men det känns verkligen..Ska försöka måla klart gungstolen det är ju så lite kvar nu, men vi får se kanske tar det imorgon ist:)

och NI får inte missa våran husvisning på Söndag,Eksjöhus vill ju visa upp vårt fina hus eftersom det är långt ifrån standard inrett så 13:00-15:00  se annonsen i strängnäs tidningen ;)

Ha en trevlig kväll!

tisdag 16 november 2010

U P P D A T E R I N G!

Mmm har visst glömt bort att blogga ,hur man nu kan göra de;)  ja det har inte hänt så mycket håller på att måla Farfars gamla gungstol från Brun till Vit..den blir såå fin!  får snart hem en kökssoffa som ska bli vit den med ..Erica fixade en för 250:- bra pris =) och den kommer få sin plats i hallen.

Jobbade med Jenny idag lurade på henne att köpa en rosa rattmuff till sin nya bil haha..
såå mallig;)

lördag 13 november 2010

L Ö R D AG!

Wohoo vilken kväll och dag tror att jag har sovit bort hela Lördagen, det va ju tänkt att vi skulle på 7 rum för en liten drink men jag satt alldeles för länge framför brasan o blev trött.. så det fick bli en hemma kväll ist så nu blir det att titta på filmen.. underbar och älskad av alla=) ha en bra kväll♥

pssss vi har skaffat kaffebryggare nu så kom på kaffe;)

fredag 12 november 2010

Fredags myyyss hos Tatti!

God mat, Idol, tittar på gamla bilder usch säger jag bara;) a det va min mys fredag..

puss hej

torsdag 11 november 2010

Jackan!

Jag tror att jag dör varför ska det alltid hända mig, beställde min måste bara ha jacka igår.. ja vet va ni tänker men det är en tidig Julklapp;)  den kom idag snabbt levererat Nelly de gillar vi, men det var ju fel jacka!Herregud va sur jag blev det som va positivt va att den jackan som jag  fick va värd 1500 kr mer än den jag hade beställt =) men som sagt fel modell så den skickar jag tillbaka + att min storlek är slut i den modellen jag vill ha..
Men vet ni vad?? det finns ju andra sidor att beställa från..så nu hoppas jag att rätt jacka kommer=)







tisdag 9 november 2010

Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan (HD) Lyrics + Download



Så skön låt!

Jag ser det snöar!

Sitter här hemma med brasan tänd och tittar ut på alla snö vilken julkänsla! det är nog på tiden att byta till vinterdäck nu;) varför ska man alltid va så sent ute med allt? nu kommer jag att få gå till jobbet resten av veckan.. puhh.

Eftersom att Julstämningen är på topp så har jag bakat lussebullar, lurade på killarna att hjälpa till.. har nog aldrig skrattat så mycket ..hur svårt kan det va att göra en lussebulle och i rätt storlek hallå!!
ska lägga mig på soffan nu, har sjukt ont i magen efter allt degätande ÄLSKAR degen haha;)

måndag 8 november 2010

Härliga måndag!

Eller inte.. har varit ute på långpromenad med Hanna idag så skönt hann även med en sväng till willys och jysk skönt med ledig måndag. Idag hade vi haft  bankmöte om vårt så kallade bo lån räntor hit och dit uppdelning på 3 eller 4 hur många år??  Aaa det snurrar  ska jag säga!

Dagens shopping på Jysk blev rosa badlakan och handdukar får egentligen inte shoppa som ni vet.. men jag gillart;) haha.. har också tjatat till mig en tavla som blir vår efter Jul =)

/♥

söndag 7 november 2010

Söndags mys i Stallarholmen ♥

Söndagskvällen spenderades i Stallarholmen, med god mat och fullthus så skönt med lite fart o fläkt. Hörde det saknade Månkaa som Dante alltid brukade säga förut;) Daniels mamma berättade om deras hus köps planer i Thailand och i Strängnäs så nice om det blir av..och så har vi planerat en middagskväll med mina föräldrar + Daniels äntligen första gången på 7 år haha.. bättre sent än aldrig;)
Nu sitter man här i soffan och laddar för EMA 2010 =)  ha en trevlig kväll Tatti om du läser det här, och jag vill att vi ska ses i v =)

Puss hej!

lördag 6 november 2010

Black Eyed Peas - The Time

haha..

helt  sjukt va hemma en sväng på rasten,  när jag skulle ta på mig skorna  kände jag  något blött tänder lampan tittar  ner på skorna  jaha Noppe har SPYTT på mina converse tack bebben..

då va kl 22:00 och som vanligt så är jag sååå trött dags att gå å lägga sig  puss hej!

Fullgubbe;)

kom hem för en stund sen, fick visst stanna på vägen eftersom nån va väldigt full;)  men efter några vänder på toa  sover han som en stock  haha..

fredag 5 november 2010

BMW

sådär nu va man hemma från jobbet har även hämtat hem Daniels Bmw så nu är pärlan hemma igen efter ett år haha.. nu blir det en snabb dusch fixa sig lite sen blir det iväg till Stallarholmen på fest=)

torsdag 4 november 2010

Jobba/Semester ?

Vaknade nyss så är det väl alltid när man vet att man ska jobba,  då vaknar man ju alltid så tidigt. Hatar denna jobbvecka så lång och tråkig.. fast att jag har varit sjuk 2 dagar nu så känns den lååång! Funderar på om man ska ta ut lite semester nästa v jag har ju faktiskt 6 dagar kvar att ta ut.. ja det blir att fundera på den fram till halv 3 då börjar jobbet..
Nu får det bli frukost!! =)

onsdag 3 november 2010

Mys!

Första brasan tänd,så mysigt nu blir det att titta på i rymden finns  inga känslor med Pappa, Erica och D

God morgon!

Morgonen började med frukost med älsklingen som, är hemma från jobbet idag. Sen så blev det  en kort promenad med hundarna.. ja Zanell ville ju inte gå:)