måndag 5 september 2011

Bästa låten!

Gud vad jag gillar den där låten, vill att det ska bli den 17/9 nu! Då är det Axwell med tjejerna kommer bli grymt!! Ja eller hela den helgen rättare sagt, tänkte hänga med Daniel o Camilla på fredagen och möta upp dom andra på lördag så hel helg i Sthlm check;)

Har jobbat idag också känner mig helt slut efter ett arbetspass.. Jaaaa jag har latat mig alldeles förlänge för så jobbigt är det inte! Längtar faktiskt till att skolan ska börja hur konstigt det än låter,det här med.. att ta tag i sig själv jag hoppas att den tiden är här nu;)
Sådär nu dags för middag och sen dansa lite för jag har fått nya spel!:)




Flo Rida - Good Feeling [ mp3 DOWNLOAD ]

måndag 29 augusti 2011

Jobbdag!

Hello! Har precis kommit hem för jag har nämligen jobbat idag, det kändes väl sådär att va tillbaka på Hemtjänsten...Men d sköna med det här att man får välja när man ska jobba ,hur mycket, och hur länge! O lite extra pengar är ju aldrig fel;)
Helgen som va nu så va planen att åka till Västerås men jag va sjukt osugen på just Västerås! men som sagt det kommer fler gånger;) Men Daniels skulle ha fest här och sen dra vidare på Beachen..  vi blev ett helt gäng  och alla  hade skit kul hela kvällen... SKRÄLL haha (för det är inte ofta man har de i Strängnäs).

Nu blir det till att städa, handla, och bråka och ladda för 2 arbetsdagar till!

Pusshej
Alla gjorde alkotest jag hade 1,1 Jocke va värst;)
Z försökte ragga;)

måndag 22 augusti 2011

Jaa.. hur tänkte du där?...

6 kg till 6 tjejer haha
vart visst ett glas för mycket;)

försökte oss på några hoppbilder
Ibland så undrar man hur vissa tänker,eller om dom tänker alls? ja det är ju inte konstigt att folk packar sina väskor och drar!  kanske till ett varmare land..vem vet;) A här kommer det Tre bilder från helgen vi hade som sagt kräfftis här tjejekräfftis=)

torsdag 18 augusti 2011

Orka!

Groda? äh fråga mig inte;)
Idag är det ingen bra dag..orka skriva mera! ibland så känner man sig så jävla ensam bara:(

onsdag 17 augusti 2011

O N S D A G

Dagens bild med lite målarfärg i håret:)
Nu sitter man här och tittar på när Erica lagar mat vilken känsla haha.. så vad har man gjort idag då INGET! eller räknas det att titta på True Blood  i 3 timmar..
Jag tror att jag har blivit beroende av den serien;) så vad händer nu? jo storstädning usch va tråkigt.. !!

söndag 14 augusti 2011

Trötter!

Hej!
Nu har jag vaknat hur trött kan man va efter en utekväll? somnade vid 03  så jätte sent blev det ju inte.

Dagen började med dop som själva Robert Wells va på;) Sen blev det Middag hos mamma o pappa eftersom Erica fyllde år, stressade som vanligt kastade man i sig maten...Sen hem till oss på lite förfest. Sen iväg till 7-rum på fest! Späckat schema haha.. 




fredag 12 augusti 2011

Ja nu ligger man här i sängen o laddar för dop o fest imorgon så sov så gott allihopa:)

torsdag 11 augusti 2011

I'm back !

Hej! nu är jag tillbaka,ska försöka mig på det här en gång till!


Gillar verkligen den här bilden!

lördag 25 juni 2011

Midsommar!

God morgon!

Haha nämen det känns nästan så, eftersom jag kom hem 04:30 och skulle börja jobba 07:30 så jäkla trött, så är det när man ställer upp att hämta fyllehundarna;) men aldrig mer jag är alldeles för gammal  för sånt...så nu har jag just vaknat!
Gårdagen va så mysig firade midsommar med Jenny och Ove, Jenny skulle också jobba så  vi kunde va trötta tillsammans haha..Det blev grillning för vår del gott gott. Sen vid två tiden blev det att köra till Stallarholmen va ju bjuden på fest där egentligen,men kände att jag inte orkade med 80 pers och egen dj HALLÅ grymt skojj det hade varit om man va ledig!!



Nu blir det film Puss hej

söndag 19 juni 2011

Bröllopet!

Hej Hej!

Bröllopet va jätte fint, jag säger bra släkten är värst;) här kommer en bild bomb!





haha..




För full?

?

va alla för fulla eller?;)

torsdag 16 juni 2011

Håret!

Ja vet att jag inte ska hålla på att färga mitt hår själv, och speciellt inte när jag har lagt ut över 3000:- på håret redan.Men ibland när man är missnöjd så kan jag fan inte låta bli (det kliar i fingrarna;) Nä men efter Turkiet så blev håret så blekt och missfärgat, va ju riktigt nöjd innan jag åkte! Så jag shoppade färg på Willys för 180:- å kan ni tänka er det blev jättebra.. Ibland så har man tur

onsdag 15 juni 2011

T H E D R E S S

På lördag så är det bröllop, och jag har fått lånat den perfekta klänningen tack syster;)bättre bilder kommer på lördag!

tisdag 14 juni 2011

Hej igen!

Nu är jag tillbaka.. Summerburst och Turkiet va grymt!!  det blir lätt summerburst för mig nästa år;) här kommer det lite bilder..
okej...

Vår pool

Summerburst

tisdag 31 maj 2011

Hej!
Sädär nu har man ont i  öronen, halsen och är tok förkyld jippi....usch:(så det blev shopping på apoteket för 350 kr! jag hoppas verkligen att jag blir frisk innan Lördag!!!

måndag 30 maj 2011

Sjuk!

Hello!
Idag så blev det att man fick gå hem från jobbet...yes jag är sjuk:(  ska till läkaren imorgon!Men ni får ha en trevlig måndags kväll... kram

söndag 29 maj 2011

V-town!




Hej!Är sjukt trött idag, så jag kör på bilder ist..inte en av mina bästa helger men det va ok.. nu blir det laddning för summerburs Festival och Turkiet=)




Where Them Girls At


torsdag 26 maj 2011

ToRsDaG

Helgen börjar närma sig med stora kliv, och V-TOWN is on trodde inte att jag kunde följa med! men det kan jag:) Jag och Tatti sticker en sväng till Skärholmen eller till Nacka forum  imorgon för att shoppa lite får se vad vi kan hitta.. nu blir det tv och soffhäng;)
 puss hej

måndag 23 maj 2011

Frisören!



Hej Hej!

Idag så vakande jag kl 04:40 och kände mig jätte pigg men hallå är jag inte klok...så jag tvingade mig själv att somna om, drömde såklart  om mitt HÅR yes idag va det dags för frisören.... Har alltid lika ont i magen varje gång:(

Så klockan 11:20 drog jag till E-tuna hämtade upp Emelie kl 12:00 satt jag i frisörstolen... Men hörrni jag blev jätte nöjd woohh, ljusade upp det ganska mycket och lite mer bruna slingor;)

Dagens inköpta plagg


Nu tror jag att partyhumöret börja komma tillbaka eller så är det bara för vårat roliga börjar nu i helgen.. Västerås nästa:)

söndag 22 maj 2011

Jobb helg avklarad!

Tjoho nu är jag hemma...funderar på vad jag ska göra D sitter här o laddar för match i Malmköping, solen skiner men det blåser som bara den..så ute blir det ej. Sjukt att man  inte orkar sola för om 2 veckor så är det jag som ligger på playan  i 30 graders värme..men det har man ju betalat för, så då måste man  pressa;)

Vår destination Side Turkiet



Puss hej

lördag 21 maj 2011

Loca People - Sak Noel

Jobba,Skyes,Midda & film

finn ett fel på denna bild;)
Nu ligger vi här i soffan och är hur mätta som helst..shit va det är gott att grilla majs nu är det dags för en Movie eller 2 :)

G o D MoRgOn

Här är man uppe med tuppen..eller så kallas det för jobb helg:(  känner mig som på  bilden  grå och blek..

fredag 20 maj 2011

Grekisk Taverna!

Så gott de va och så mysigt..vilket bra avslut på fredagen, kul att vi gör nått ihop kära arbetskollegor;) självklart va jag sååå trött åh jag orkar inte vara så här längre...
ska gå och lägga mig nu här kommer det lite bilder och tack mamma och pappa för fästing sprutan


och det här e jag nu, i mörkret
puss och go 'natt