tisdag 31 maj 2011

Hej!
Sädär nu har man ont i  öronen, halsen och är tok förkyld jippi....usch:(så det blev shopping på apoteket för 350 kr! jag hoppas verkligen att jag blir frisk innan Lördag!!!

måndag 30 maj 2011

Sjuk!

Hello!
Idag så blev det att man fick gå hem från jobbet...yes jag är sjuk:(  ska till läkaren imorgon!Men ni får ha en trevlig måndags kväll... kram

söndag 29 maj 2011

V-town!




Hej!Är sjukt trött idag, så jag kör på bilder ist..inte en av mina bästa helger men det va ok.. nu blir det laddning för summerburs Festival och Turkiet=)




Where Them Girls At


torsdag 26 maj 2011

ToRsDaG

Helgen börjar närma sig med stora kliv, och V-TOWN is on trodde inte att jag kunde följa med! men det kan jag:) Jag och Tatti sticker en sväng till Skärholmen eller till Nacka forum  imorgon för att shoppa lite får se vad vi kan hitta.. nu blir det tv och soffhäng;)
 puss hej

måndag 23 maj 2011

Frisören!



Hej Hej!

Idag så vakande jag kl 04:40 och kände mig jätte pigg men hallå är jag inte klok...så jag tvingade mig själv att somna om, drömde såklart  om mitt HÅR yes idag va det dags för frisören.... Har alltid lika ont i magen varje gång:(

Så klockan 11:20 drog jag till E-tuna hämtade upp Emelie kl 12:00 satt jag i frisörstolen... Men hörrni jag blev jätte nöjd woohh, ljusade upp det ganska mycket och lite mer bruna slingor;)

Dagens inköpta plagg


Nu tror jag att partyhumöret börja komma tillbaka eller så är det bara för vårat roliga börjar nu i helgen.. Västerås nästa:)

söndag 22 maj 2011

Jobb helg avklarad!

Tjoho nu är jag hemma...funderar på vad jag ska göra D sitter här o laddar för match i Malmköping, solen skiner men det blåser som bara den..så ute blir det ej. Sjukt att man  inte orkar sola för om 2 veckor så är det jag som ligger på playan  i 30 graders värme..men det har man ju betalat för, så då måste man  pressa;)

Vår destination Side Turkiet



Puss hej

lördag 21 maj 2011

Loca People - Sak Noel

Jobba,Skyes,Midda & film

finn ett fel på denna bild;)
Nu ligger vi här i soffan och är hur mätta som helst..shit va det är gott att grilla majs nu är det dags för en Movie eller 2 :)

G o D MoRgOn

Här är man uppe med tuppen..eller så kallas det för jobb helg:(  känner mig som på  bilden  grå och blek..

fredag 20 maj 2011

Grekisk Taverna!

Så gott de va och så mysigt..vilket bra avslut på fredagen, kul att vi gör nått ihop kära arbetskollegor;) självklart va jag sååå trött åh jag orkar inte vara så här längre...
ska gå och lägga mig nu här kommer det lite bilder och tack mamma och pappa för fästing sprutan


och det här e jag nu, i mörkret
puss och go 'natt

lördag 14 maj 2011

L Ö R D A G

Go'kväll!
Lite sent inlägg haha.. men dagens händelser har varit många;)  Vi tog en lite roadtrip till Enköping, Mariefred, och Stallarholmen för lite tomt inspiration.. Sen blev det en sväng till willys för att inhandla middag.. sen kom dom och dom va många ;) grillning, poker , Eurovision.


Puss hej

fredag 13 maj 2011

Deuces (Euro Mix) - Chris Brown (Ft. Keri Hilson) + Download

?

Okej mitt förra inlägg är borta Hmm.. vet inte vad som händer.. har inte kunnat loggat in på hela dan!!
Sitter i soffan och ska snart åka till willys ikväll så blir det mys hade en egen kock här som lagade midda tack Andreas sånt gillar vi;)
Andreas

 på skyes

torsdag 12 maj 2011

Kalas

Grattis Micke på 40 årsdagen oops jag menade 39 årsdagen;) tack för maten!


onsdag 11 maj 2011

Sommar 2010

Hej hopp!

Nu är det kväller igen, känns som den här dagen har gått såå fort...har inte hunnit med nånting. Satt och tittade igenom min mobil och hittade ganska många bilder från förra sommaren  och fick en Flashback av hur sjukt kul vi hade, ibland så glömmer man fort;)
Så nu vill jag att det ska bli sista helgen i maj så vårat roliga kan börja VILL NI ÅKA MERA??? TAGGA DA  haha...




tisdag 10 maj 2011

Tisdag!

Go kväll!
har tränat och varit ute på lång promis , fick lite sällskap på vägen;) nu blir det planering av tomt och dusching på detta.. puss hej

söndag 8 maj 2011

David Guetta (NEW SONG 2011! HQ) All She Wanna Do Is Dance (feat. Niles ...

T I R E D

Nu sitter men här i soffan och är hur trött som helst,har inte orkat gjort nånting på hela dan... fast att det har varit strålande sol! äh får ladda för morgondagens schema som består av..
  1. Fixa pass
  2. banken
  3. träna
  4. långis med hundarna.
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll här kommer en bra låt;)

E-town!

God morgon alla glada!

Igår vart det utgång i Eskilstuna och det va väl sådär, inte den bästa partykvällen jag har haft men det kan ju inte vara lika kul varje gång inget slår Västerås;) så den 28 maj så åker vi dit,nu är det träning som gäller fram till dess..  
Kim
Tatti

fredag 6 maj 2011

Tatti!

 Jag som brukar läsa din blogg;) va fint skrivet jag fattar inte hur jag kunde missa det här..jag vet att det är snart ett år sedan men iaf..haha Love too U!


Stort grattis Monica på 25-årsdagen och tack för att du ville dela den med mig.
Tänkt att vår vänskap började med hat men att vi lyckades bli bästa vännerna haha. Du är de som är mest lik mig...vi har lika smak, delade intressen de tar typ 2 h för oss att fixa oss när vi ska ut, och väl ute får vi dras från dansgolvet...haha. Vi har gått igenom så mycket roligt som tråkigt och vår vänskap har satts på prov. Är tacksam över våra 7 år, alla galna minnen och upptåg...Och som jag så många gånger sagt: finns ALLTID här för dig! Kärlek.

torsdag 5 maj 2011

Oj där kom det en Hare!!

Hej allihopa!

Är precis hemkommen från skyes  benträning och rumpa stod på schemat ,men  rumpträning kör  jag hemma för det har jag ingen lust med där om ni förstår;)
Gjorde ett tappert försök att borsta hundarna, var av att Noppe får syn på en hare och springer runt runt och längre å längre bort JÄVLA hund jag sa ju Stanna!!!!
Och eftersom att vi bor i ett nybyggt område så finns det byggare överallt så n kan ju tänka er hur dom skrattade och pekade FÖRST kommer HAREN ,sen HUNDEN och sen JAG.. .=)

Nu är det dags för lite mat och sen så blir det film kväll!
ha det bäst.





















<<<<Boven

onsdag 4 maj 2011

Adele - Rolling In The Deep HD *Lyrics*

Work Work!!!

Sådär ja nu va det dags för  ytterligare en jobb kväll. Hade tänkt att jag skulle hinna med en hel del idag fixa pass, gå till banken...men att stanna hemma kändes mycket skönare;)

tisdag 3 maj 2011

Jobbkväll!

Hej! Jobbar kväll,så det händer ju inte så mycket;) ni får ha en bra kväll kram

måndag 2 maj 2011

Samsung PL150 Svart


2011

Hello! som jag brukar säga nu är jag tillbaka, efter en lång paus;) funderar på o ja sa skriva mindre och mer bilder istället vi får se..

Sommaren är snart här och det känns tokskönt, tjejerna och jag ha planerat lite saker vi ska göra framöver, det kommer bli grymt!! och självklar kommer jag dela det med er här;)
jaha dagens första bild på väg till Skyes:)