lördag 25 juni 2011

Midsommar!

God morgon!

Haha nämen det känns nästan så, eftersom jag kom hem 04:30 och skulle börja jobba 07:30 så jäkla trött, så är det när man ställer upp att hämta fyllehundarna;) men aldrig mer jag är alldeles för gammal  för sånt...så nu har jag just vaknat!
Gårdagen va så mysig firade midsommar med Jenny och Ove, Jenny skulle också jobba så  vi kunde va trötta tillsammans haha..Det blev grillning för vår del gott gott. Sen vid två tiden blev det att köra till Stallarholmen va ju bjuden på fest där egentligen,men kände att jag inte orkade med 80 pers och egen dj HALLÅ grymt skojj det hade varit om man va ledig!!



Nu blir det film Puss hej

söndag 19 juni 2011

Bröllopet!

Hej Hej!

Bröllopet va jätte fint, jag säger bra släkten är värst;) här kommer en bild bomb!





haha..




För full?

?

va alla för fulla eller?;)

torsdag 16 juni 2011

Håret!

Ja vet att jag inte ska hålla på att färga mitt hår själv, och speciellt inte när jag har lagt ut över 3000:- på håret redan.Men ibland när man är missnöjd så kan jag fan inte låta bli (det kliar i fingrarna;) Nä men efter Turkiet så blev håret så blekt och missfärgat, va ju riktigt nöjd innan jag åkte! Så jag shoppade färg på Willys för 180:- å kan ni tänka er det blev jättebra.. Ibland så har man tur

onsdag 15 juni 2011

T H E D R E S S

På lördag så är det bröllop, och jag har fått lånat den perfekta klänningen tack syster;)bättre bilder kommer på lördag!

tisdag 14 juni 2011

Hej igen!

Nu är jag tillbaka.. Summerburst och Turkiet va grymt!!  det blir lätt summerburst för mig nästa år;) här kommer det lite bilder..
okej...

Vår pool

Summerburst