onsdag 29 februari 2012

Sol

Shit vilket fint väder 9 grader och sol underbart!:)
Vaknade nu ganska skönt med  sovmorgon ;).. Ikväll är det sista dagen jag arbetar den här veckan. Dom frågade om jag ville jobba torsdag och fredag, men jag tackade nej måste va pigg och utvilad , för på lördag är det  Avicii!!:)
Vår sovplats blir hos Ivana och middag och förfest hos Sofie, sen vidare till Globen har även hört att det ska va nån efterfest nånstans(som vi säkert inte orkar gå på) men kvällen lär bli grym:)

Nu blir det att titta på lite resor, frukost och zumba ha en trevlig dag allihopa!

måndag 27 februari 2012

Påsar under ögonen, utväxt (dags att färga håret tror jag) allmänt trött.. Nu drar jag till mina bästa och sen jobb!:/

Dag = kväll

Godmorgon!

Vaknade 07:10 och självklart har jag inte sovit ordentligt inatt.. Stressad som bara den! Fick panik för att jag inte skulle hinna äta frukost eftersom att jag rasar i vikt här.. Kommer inspringandes på jobbet och det första Lena säger " du ska ju inte vara här, du jobbar ju kväll " Vafan:/

Så nu ska jag mysa ner mig i soffan, göra en bra frukost och ska försöka vakna till med The voice:)

söndag 26 februari 2012

Läggdags!

Har precis kommit hem från mamma och pappa, dom bjöd på söndagsmiddag och lite mys framför brasan:) Dom åker ju till Dubai på tisdag och jag är verkligen inte avundsjuk;)Men snart är det min tur att komma iväg ett tag, förhoppningsvis nästa vecka. Imorgon är det 2 arbetsdagar kvar sen tillbaka till skolan..:)
Nu är det dags för sängen!


Sov så gott!

Bakis lunch på George's!

Vaknade nu, och mår så sjukt dåligt.. Kanske för att jag drack för mycket!Men hej välkommen till singelklubben va det nån som sa Å skål!! Jag tackar Emelie o Pär för de;) BK toan fick dom iaf städa usch!:/ Så gjorde jag en Tatti haha och glömde både lägg och bankomatkort på toan.. Jag har inte ens sett om det finns pengar kvar på kortet! All in ja tydligen:)

Fresh

lördag 25 februari 2012

It's on!

Alkohol!

Sådär då har man gjort kvällens inköp, För jag Hanna och Emelie ska tydligen gå All in! Vi får se hur bra det här kommer att gå;)

Utvilad!

God morgon!

Nu är man utvilad ordentligt, mina röda ögon är borta och jag känner mig pigg:) skönt att sova i 13 timmar typ.. D va tydligen behövligt! Sthlm blir det inget av med, (sliten Emelie);) så det får bli nån annan gång. Bea kommer snart hit ska fixa hennes hår, för det är ju tydligen bara jag som kan locka det:)
In i duschen nu då!

fredag 24 februari 2012

Fredagsmys!

Shit va den här dagen har gått sakta, trött som vanligt och osocial till tusen:/ Jag fick höra att det har nog med åldern att göra, jo men visst.. eller så är det bara all skit och bekymmer som snurrar i huvudet.. Så det blir soffan och god mat ikväll!
Ja får ladda för morgondagen ist, då blir det att åka till Sthlm för shopping och fikamys med Empan, sen får vi se vart kvällen tar oss;)
Men nåt som har varit uppiggande idag är att David Guetta kommer till summerburst igen och Tatti det kommer bli så grymt! Vill att det ska bli Juni nu:)
Jaha nu är det dags att fixa middag.. Have à nice friday!

torsdag 23 februari 2012

Slutjobbat!

Sista kvällspasset avslutat,så skönt! Nu blir det soffan/ sängen:)

God morgon Torsdag!


Vaknade upp med huvudvärk och ont i kroppen, kanske för att man har sovit som en ostbåge inatt haha..Huvudvärken kommer nog från min dåliga middag igår sallad! Ja hur va det här att gå upp i vikt.. jo men det går ju skit bra;) Min frukost består iaf av mycket vitaminer som hoppas pigga upp mig!
Nu blir det iväg till Modernagatan för lite Zumba:)

onsdag 22 februari 2012

Soffhäng!

Efter kvällens arbetspass, så blir det till att ha soffhäng! Redan trött, jag fattar inte hur länge man ska vara så här.. Trött tröttast va mitt namn. Men det va nån som sa till mig, att snart kommer jag må som en prins, jag hoppas att snart är nu! Imorgon är det ytterligare ett kvällspass usch!

God natt!

Hej ! Nu ska jag försöka mig på det här igen, vi får väl se hur bra det kommer att gå!
Är ute i Löt nu och hänger med mina bästa, snart dags för jobb:/