lördag 31 mars 2012

Hår fix haha

Lördag nu kör vi, men bara ett glas vin;) Ha en trevlig lördags kväll allihopa, vem vet jag kanske uppdaterar senare haha.. Puss

Man kanske skulle köpa sig en hatt, eller inte;)

Varnar känsliga läsare;)

Godmorgon!

Det här med att strunta i solskyddsfaktor inge bra.. Usch så jag ser ut:/ Okej jag har lärt mig en läxa!! Nu blir det en tur till Eskilstuna med bästa Empan sen middag o vin:)

fredag 30 mars 2012

Fredagsmyset it's on;)

Fredag

Fredag Fredag... Ja det blir en mysfredag ingen alkohol, får spara mig till imorgon. För då är det shopping middag & lite vin som gäller;) Jag har varit utanför dörren i 20 min idag fast att det är ett kanonväder, det kallas att vara beroende av Vampire Diaries här kör vi maraton;) Igår så visade Tatti olika lägenheter som dom har tänkt att hyra i Miami south beach. Man blir ju inte alls sugen på att följa med;) Och speciellt inte när det bara kommer gå på 8000:- för flyg och boende. Ja snart är det dags att bestämma sig:) äh jag måste fortsätta titta här o äta jordgubbar med grädde;)

torsdag 29 mars 2012

Frassemys;)

Är hemma hos Tatti o Totte nu, är lite besviken på mig själv när det gäller provet:/ Det kanske får bli lite alkohol i helgen iaf visst Emelie;)

Prov

Idag är det provdag 15:00 då jäklar;) Sen efter det så blir det en sväng till Tatti & Totte ses då pusshej

onsdag 28 mars 2012

Nu drar jag in till Ica och hämtar paket, sen är det plugga som gäller:/

Skatteåterbäring!

Ja ni alla har väl sett hur mycket pengar ni ska få eller betala tillbaka , och jag va ju också nyfiken och jag blev överlycklig 23 400!! jo man tackar;)

Godmorgon!

Jag vet inte varför jag är vaken nu.. Men jag känner mig pigg, vilken konstig känsla;) Det är så skönt att va hemma från soliga Egypten, jag tror mest att jag klagade på att ligga o sola de va ju hur jobbigt som helst..+ att personalen va så på! Va tror dom jag va ju där med min man haha..

tisdag 27 mars 2012

Hemma!:)
Hej!

Nu är det packat och klart, och frukosten är avklarad. Nu blir det lite balkongsolning till 10 ses åker vi till flygplatsen:)
Vi ses hemma pusshej

måndag 26 mars 2012

Har precis ätit frukost, nu är det dags för sista strandhänget:)Imorgon åker vi härifrån kl 13:00 och landar 19:00 längtar ;) Ha en trevlig dag nu

Puss

lördag 24 mars 2012

2 dagar kvar, eller 3;)

Sitter här och bloggar, Micke är på rummet vi ska snart äta middag. Det blev ingen utgång igår skönt!! Orkar ju inte med sånt och det kommer jag inte göra när jag kommer hem heller, ska ta en liten paus från det där;)
Det är träning som gäller nu haha..och hitta balansen;) Hoppas ni alla på Dannes fest kommer få det grymt kul ikväll och Tatti jag vill se bilder imorgon:)

Tjo!

fredag 23 mars 2012

Fredag!

Fredagen är här, 3 dagar kvar:) Ja jag räknar ner haha..Jag som trodde jag va ung, Men Micke vill gå ut både ikväll och imorgon hallå det orkar inte jag;) À det är väl jag som är gamlingen på den här resan, så det är väl bara att snygga till sig så kör vi skål på er!;)

torsdag 22 mars 2012

Hej allihopa!

Det verkar ju ga skit bra att blogga har ifran, kan inte lagga upp bilder alls min bloggmail strular, sa tyvarr kan ni inte dela det har soliga ogonblicket med mig:) haha.. Men jag horde att ni har det kanonfint hemma med! Jag och
Micke ser ut som krafftor, eller  "my husband" som dom kallar han haha.. Snart ar det laggdags vi sover nar kl ar 20 i sverige, det tar tydligen pa krafterna att sola:)

Puss och god natt

onsdag 21 mars 2012

Hej!

Nu ni, har haft lite problem med wifi alla kan förutom jag;) till och med pensionärerna haha pinsamt.. Vi har det så bra hotellområdet är sjukt stort och fint!:) Ja hur va det här med solskyddsfaktor??  Yes jag har bränt mig, jag som aldrig brukar bränna mig;/  Och nu är det dags för middag!

Pusshej

tisdag 20 mars 2012

Så nu är vi på, vi ses om 5 timmar;)

Arlanda!

Nu sitter vi här på Arlanda och äter tidig frukost;) Om 40 min får vi checka in:)

måndag 19 mars 2012

Stressad!

Dålig uppdatering idag tror jag. Har legat kvar i sängen till två, har inte ätit frukost eller lunch dansat zumba på de.. inte bra! Jag vet:/ Har fått röda utslag i ansiktet som kliar.. Säkert av stress och att man inte mår bra Usch! Just nu Sitter jag utanför Tatti o Totte som är på Ica, jag är ju bara 10 timmar försenad ;)

söndag 18 mars 2012

Hej hopp!

Nu är kvällen här, och det är Breaking Dawn som gäller. Jag har redan sett den 2 gånger men den är ju såå bra, så för mig gör det ingenting ;) Packat och klart så säger jag puss o hej!:)

Godmorgon!

Här är man vaken inte för att jag förstår varför:/ Att man aldrig kan sova nå längre.. Inflyttningsfesten va riktigt nice, sen blev det tydligen lite svart på 7rum jag säger bara "kimpan" haha.. you are crazy;) Jaha lite morgonhäng med Kim och Kajsa sen hem o packa för imorgon drar jag:)

fredag 16 mars 2012

Nu är vi på 7an, drink med Kim:)

Ok provet gick väl sådär, hur va det här med koncentrationen;) äh nu blir det att köra lite zumba:)

torsdag 15 mars 2012

Vilken pluggutsikt, grå och tråkig:/

Torsdag!

Vaknade nu.. Jag som skulle gått upp vid 7:/ Igår skulle jag boka långtidsparkering på Arlanda eftersom vi tänker ha kvar  bilen där hela veckan, och slippa det här med nån som ska köra och hämta. Och självklart skulle man fylla i utresa och hemresa, o den 19/3 har jag sagt hela tiden att vi åker. Men nix det va tydligen den 20/3 :/ jag blir så jäkla trött på mig själv, vi hade säkert åkt upp dit och stått som två fån haha.. bra koll!! Men så tankspridd som man är och förvirrad så är det kanske inte så konstigt;)

Lite frukost nu då!:)

onsdag 14 mars 2012

Yes nu har man pluggat klart för ikväll, en dag kvar sen prov och drink med Kim;)

tjo!

Pluggar och har Napoleon häng;)

tisdag 13 mars 2012

B- day boy

Är på modernagatan för att fira gamlingen ;) Ha en trevlig kväll allihopa!

måndag 12 mars 2012

Nero - Crush On You (Sound Remedy Remix)

Jag vet inte varför alla blev så galna när den här låten kom i lördags? jag skulle ha lagt upp min video från tokmunken ist fan vad vi tjejer kan skrika haha eller sjunga heter det visst ursäkta;)

hejje!

Pluggar är vad jag gör, och det kommer jag få göra hela veckan har prov både på torsdag och fredag kul:/ Men efter det här, är det jag som tar långledigt och drar utomlands längtar som bara den!..Känns som det är just det jag behöver nu! Depp depp haha..
Och till helgen kommer bästa Camilla och Daniel så en och annan drink lär det bli;)
Nu ska jag och min lillplutt ut och springa i det fina vädret, sen blir det att fixa mitt nya rum;)

lördag 10 mars 2012

Ibland så faller allt på en, eller den där känslan kommer tillbaka som inte har funnits på länge! Yes jag har fått en tankeställare idag..

Bakislunch!
Jag säger bara så här ont i kroppen och spyfärdig:/ usch vilken aw det blev 7rum ,tokmunken och Carolas. Det va faktiskt riktigt kul på tokmunken haha:)

Ok:)

fredag 9 mars 2012

Skål!

Skål!

Aw på 7rum

Med sprängande huvudvärk, ska jag försöka fixa till mig för middag och aw med Linn, Carola och kanske Helen:)På 7rum tydligen ska vi försöka supa nån under bordet ;)

Så nu va jag klar med provet, och det gick väl sådär! Vet inte vem jag försökte lura, att jag skulle fixa läsa allt det här på 3 dagar;) Men vi får se vad Annika säger:)

onsdag 7 mars 2012

Nu är mamma och pappa hemma och allt är i sin ordning;) Mamma hade shoppat lite kläder till mig och Erica och dom va faktiskt snygga haha.. Hon hade även shoppat loss på Victoria's secret hon är lika såld på deras dofter som jag;) Nu är det läggdags! En heldag av plugg väntas imorgon, för på fredag är det prov:/

God natt från mig!:)

Max

Vilken sötis:)

Trött tjej!

Gick upp 07:00 för att städa huset. Mamma och pappa kommer hem idag, så nu hänger jag på modernagatan för lite zumba, sen vid 14 blir det att mysa med sötaste Max:)

tisdag 6 mars 2012

Sova!

Klockan är redan för mycket, jag skulle ha sovit för länge sen;) Men det snurrar här ska ni veta! jaha lite nätshopping kanske är bra nu:)

Sov så gott alla!

Pluggar i solen och vårskorna är på:)

måndag 5 mars 2012

Una Vaina Loca (Video Oficial & Letra HD) - Fuego Feat. El Potro Alvarez

Egypten!

Hej hopp!
Håller på att plugga för fullt, Jag och Micke har äntligen bokat resa! Så den 19/3 så är det jag som åker till värmen. Egypten blev det, så det är här vi kommer att hänga ;)

söndag 4 mars 2012



Hej !

Bakis och trött är man nu, inte för att det va kul igår.. det vart en flopp! Jag tror vi såg Avicii i 10 minuter, sen satt vi och hängde på nått ställe som hette Grillen, där man bara fick beställa en cider/öl åt gången.. what?? och fick stå ut med några" Londonboys" som vägrade att gå:/  Erica somnade även en snabbis, medan vi väntade på Tatti,. Men när vakten kom fram och knackade henne på axeln och sa att det finns vatten där borta, så vart hon så jäkla pigg plötsligt.. och ville till baren haha...  så om vi hade kul? tror inte de va, kanske sista halvtimmen när nästan alla hade dragit och  Avicii hade spelat klart.
Men jag måste tillägga att vi hade det jättetrevligt hos Sofie, kunde lugnt ha stannat där hela kvällen:)
Här kommer det tre bilder till, det blev ju en hel del igår;)