måndag 30 april 2012

Nu är det matdags;)

Nu är det grillfest;) Och mitt hår blev skitmörkt! Men jag är faktiskt nöjd, och på nästa onsdag tror jag att jag kommer va jättenöjd eller hur Tatti;)

Idag är det grillning som händer, jag slutar vid 2 sen blir det att färga håret ojoj!

söndag 29 april 2012

Jag vet inte om Frasse tycker att det här är söndagsmys;)

Oclubb

Vaknade upp att man har sjukt ont i magen eller tom  rättare sagt;) Titta på oss... Erik ville verkligen inte till krogen men vem va det som drog vid halv tolv till 7an? Jo Erik! Ja sa att jag kommer nog bli jättefull.. Jo ni..ja ville dra från fogdön för att det va Oclubb?? What?! Men åkte hem för att lägga en pizza & sova lite på badrumsgolvet, sa ju inte ens hejdå till Helena (dåligt ).

lördag 28 april 2012

Festen fortsätter

Glada gänget är på G;) Med mongoErik!

Så nu är vi klara för 30 års fest;)

Nu har man jobbat klart för idag, är ute hos mamma och pappa o bara tar det lugnt. Kvällens planer är ju 30 års fest, som jag inte alls är sugen att gå på.. Inte efter dagens bråk och irritationer:/ Men vi får se kanske kommer på andra tankar.

Godmorgon! Dålig bild jag vet men det är 10+ när kl bara är halv 8 underbart!:)

fredag 27 april 2012

Så nu säger jag god natt, ska ju upp 06:30 imorgon så pusshej

Färdig fixad och klar, men kvällens planer har blivit ändrade..( som vanligt) Så nu drar jag på middag:)

F R E D A G

Nu är det helg:).. Ja har varit och tränat Zumba fast att jag känner mig hängig, men de gick så bra så;) Nu blir det att fixa sig jag och Erica tänkte köra lite syskonhäng på 7an. Jag gillar min ny topp/linne supernöjd:)

torsdag 26 april 2012

onsdag 25 april 2012

Jobbkväll tröttkväll!

Godmorgon!

Usch jag orkar verkligen inte jobba kväll.. Men ja är ju ledig torsdag o fredag så då kan jag sova då ha!

tisdag 24 april 2012

God morgon !
Seg dag som vanligt, trött som bara den.. Eftersom att nån gav mig en hint igår att tänka om.. Så om jag har legat och grubblat yes! Om jag kom fram till nåt kanske de.. Till nåt helt annat så tänkte ja att d här skulle bli min nya hårfärg:)

måndag 23 april 2012

Jag är tjock jag tänker inte gå nånstans :)

Jobbdag.. Behöver jag säga mer. O kul efter 8 år så måste jag gå på vikariemöte men snälla! Och imorse visade Lena mitt och Ericas sommarschema, och dom va riktigt bra. Jag kommer va ledig hela v 29 + midsommar, jag tror att Jenny har varit lite snäll;)
Efter mötet så blir det zumba och en sväng till frisören för nu är det dags för ny hårfärg:)

söndag 22 april 2012

Okej ni får Ursäkta för den fula bilden.. Men jag blir så jävla trött på vissa saker och vill bara skrika rakt ut! Varför kan inte folk bara sköta sitt eget.. Ne för tydligen gillar folk att bry sig om mitt vad jag gör o vad jag fan inte gör!! Men jag säger bara så här ta reda på sanningen innan ni öppnar käften..
Och ni kanske borde rå om ert egna hus ist!

lördag 21 april 2012

Jag sa ju att jag skulle ha lördagsmys med mig själv.. Men det blev lite tjejsnack hos Marie o lite ja ni förstår nog;) Men nu är jag hemma så god natt!

Hej!

Skönt med Lördag.. Snart är helgen över haha.. Jag ska nu träna( duktiga jag) Sen blir det hem o ta ett skönt bad mysa ner sig i soffan med massa gott! Alltså en Lördags kväll med mig själv..jag tror det är behövligt;)

fredag 20 april 2012

Fredag

Ikväll så blir det fredagsmys, jag har lovat mig själv att ta det lugnt hela helgen.. Och jag tror att ja kommer fixa d;) Ha en trevlig fredags kväll allihopa pusshej

torsdag 19 april 2012

Trött torsdag.. Ligger i sängen och kör maraton Kourtney & Khloe take Miami! Måste ju tagga till för snart åker vi;)

2 = 9

Så vaknade på ett strålande humör! Nu drar jag ut med hundarna och sen till skolan.

onsdag 18 april 2012

Jag måste ju bara lägga upp den här bilden.. Vilket jävla blåmärke det gick nog lite vilt till i lördags, eller vad säger du Kim haha..

Träna Träna:)

måndag 16 april 2012

Bra pratat med Emelie, nu är det läggdags.
Pusshej o god natt

Nu blir det en sväng till Tatti för middag och häng ;)

Sitter och myser ute i solen hos mamma & pappa och tittar på hundarna som inte känns som mina längre.. Men dom har det mycket bättre här ute:)

söndag 15 april 2012

Bakis

Tjo!

Bra bakis idag, det blev visst lite förmycket med alkohol igår.. Men kul hade vi:) High five Kim!;)

lördag 14 april 2012

Hej!

Igår kom bästa Kim, det va inte alls nån planerad utgång.. Men vi lyckades hamna på tokmunken iaf;) Ikväll är det god middag och dans som gäller haha..

fredag 13 april 2012

Fredag

Ligger på bästa soffan..Vid fem ska jag försöka snygga till mig, för då är det jobbfest/middag.. Om jag orkar gå vill säga! Och sen kommer bästa kimpan på besök:)

torsdag 12 april 2012

Hej!

Jobbkvällen är igång, och jag ska kör mina sista jobb.. Jag vill ju bara sluta nu jag är såå trött! Och imorgon hoppas jag att en speciell person kommer på besök bara sådär ;)

Nu drar jag på promenad och zumba:)

Godmorgon!

Här kör vi skräckfilm o frukost.. Idag är det jobbkväll, så innan de är det promenad med zanell & noppe och zumba:)

onsdag 11 april 2012

Vilket skit väder.. Det är ju inte direkt uppiggande. Imorse va man ju inte alls trött;) började 7:30 gick upp 7:20 bra jobbat! Dagens planer är dansa zumba handla och klippa mitt slitna hår.. Sen blir det soffhäng o film bara mys:)

tisdag 10 april 2012

Drake ft. Rihanna - Take Care (Lyrics On Screen)

Min favvo just nu...

Efter att inte har tränat på ett tag så är det dags.. För om 6 v åker vi till Miami för nu är det bokat och klart;) Idag är det jobbkväll som händer.. Jag får en sån ångest varje gång jag tackar ja men man får tänka på pengarna..

måndag 9 april 2012

Min sötaste..

Måndag

Yo!:) Idag så blev det en fika på prinsen med E&E o Ivana och lite film på de. Vaknade ganska så tidigt ,tydligen så snarkar jag som en man haha..jag brukar ju aldrig snarka;) Snart är det Måndagsstek hos mamma & pappa:)

söndag 8 april 2012

Go kväll!

Nu har man äntligen landat, jag och Kim bestämde oss för att köra Twilight maraton o bara ta det lugnt, Så på med mysfaktorn:)

BK

Hej!
Bk va det som hände igår och 7an va så jäkla trött och osugen men man kunde ju inte hålla sig, så jag och Hanna hängde runt lite..vi tröttnade väl så där när kl va 1 så vi körde bjud upp stilen haha..eller barhäng heter de nog;) kvällens dåligaste raggningsreplik va:
-Alltså du är ju söt som en klubba så dig vill man ju bara S... 
Men snälla!
Okej nu tillbaka till jobbet, sen blir det att packa alla kläder och flytta till storgatan kvällshäng med Kim och boka  vår tjejeresa Miami here we come;)


lördag 7 april 2012

Påskmys hos mamma o pappa sen får vi se vad som händer ;)

Trötter

Jobblördag.. Kom hem vid halv 4 igår så om jag är sugen på att jobba Ne:/ Men om det blir utgång ikväll de blir det säker..

fredag 6 april 2012

Jaha här va man snäll och lånade ut bilen till mamma och pappa och när man ringer och frågar vart dom är så har dom krockat.. Men sådär nu har man ingen bil heller:/ fan det går bra nu!

Så blev det utgång haha..

Lägenhet..

Tack snälla Daniela för att du vill hyra ut din lägenhet till mig, det här kommer underlätta mycket. Så på söndag blir det inflyttning för mig;)

Jobbfredag..

Vilken tråkfredag.. Ligger här och väntar på att börja jobba, och att Kim ska vakna o höra av sig;) Mer snö är det ett skämt? Jag tror jag längtar tillbaka till Egypten iaf.. Ja kvällen idag skulle bli lugn eller hela helgen, men nu vet jag inte.. Börjar få lite små panik igen och vill hitta på nåt:/ Och den här helgen är full av alternativ SÅ typiskt..