fredag 29 juni 2012

3 dagar

Ok om jag är på dåligt humör så är svaret JA! Här har man stått i 3 dagar och bara målat och när man är klar så ser man att husfärgen skiljer sig från garagefärgen.. Gaah så jävla surt! Och nu ska jag tillägga att jag upptäckte det här redan igår...Men eftersom att det är Micke som har fixat färgen så ska det va 100% rätt nyans/ blandning..eller?! Så jag ignorerade min dåliga syn lite, men som visade sig va helt rätt när även pappa påpekade detta! Varför ska sånt här alltid hända oss/mig jag blir galen!!
Snart så:D

torsdag 28 juni 2012

Åh va duktig jag har varit idag, måste berömma mig själv lite;) Imorgon ska pappa hjälpa mig med det sista på garaget sen är det helt klart yeah!!
Målar:D
Så nu drar jag och Zanell till stan;)
Godlunch!;)

Vaknade visst lite sent! Mamma och pappa är på väg hit med hundarna så jag får lite sällskap när jag målar haha.. Ne jag ska åka med Zanell o klippa klorna, hon har blivit så tjurig på äldre dar så nu går det inte alls! Tjurkärring;) Vi ska även möta upp Tatti och Frasse där sen följer dom med oss tillbaka till Modernagatan:D

onsdag 27 juni 2012

Godmorgon!

Nu är jag vaken.. Vi va ju på bio igår Snow white and the Huntsman! Den va helt okej.. men jag hade förväntat mig att den skulle va mycket bättre! Idag är det målar dags igen.. Jag har bestämt att på dom här 3 lediga dagarna, ska jag ha målat klart allt.. med pappas hjälp ;)

tisdag 26 juni 2012

Nu är det biodags!
Godmorgon!

Idag är det sista dan innan 3 dagars ledighet såå skönt! Och de ska ju bli bra väder precis då;)

söndag 24 juni 2012

Tjejhäng hos Empan:D Det blev ingen utgång för mig igår. Men det hade tydligen varit ganska dåligt med folk på 7rum.. Så det va nog meningen att jag skulle åka hem;) Linn och jag sitter här O kollar om det kanske blir bio ikväll!

lördag 23 juni 2012

Drink kväll!

Nu är vi alla samlade hos Mattias för en drink kväll.. Inte för att humöret är på topp men man kan ju alltid försöka;) Här kommer ett fake smile och en party bild!

fredag 22 juni 2012

Festen är igång;)

Säby!

Nu är vi på väg till Helen och Jimmy och såklart jag och syster är sena!
Noppe sitter på helspänn och vi inväntar Polis och Ambulans.. Jag vaknade av att en tjej springer här utanför och bara skriker hysteriskt.. Det visar sig att hon har blivit misshandlad av nån kille..

onsdag 20 juni 2012

Så nu va det färdigmålat för ikväll..
Allmänt sur:/ Jo här ska de målas!
Godmorgon! Eller vad man säger;) Fick ett trevligt uppväckande tack för de:D Nu hänger jag med dom bästa sen är det dags för måla!

tisdag 19 juni 2012

måndag 18 juni 2012

Hårångest Ne inte än faktiskt;)
Shit nu har jag gjort de, jag har klippt av mig håret.. Eller 1 1/2 decimeter;) Förut fick jag ångest av att bara klippa 1 cm... Så undra när den här ångesten kommer eller så kommer den inte alls eftersom jag är så trött på allt och vill åt en förändring!

söndag 17 juni 2012

Vilket tråkväder! Nu sitter vi iallafall i bilen påväg hem med värkande fötter och rygg.. Måste ha dansat som en tok igår;) Men jag måste säga att Fredagskvällen va bättre än igår.. Tiësto va mycket bättre en Guetta konstigt nog! Erica hade tur i år också Och hamnade i Vip:en och tackar C för de;)
Bildbomb;)

lördag 16 juni 2012

Kör vi;)

Dag 2

Nu håller vi på att dricka förfullt igen;) Måste lägga upp den här bilden... bra fotat Ena;)
Shoppingrunda med grabbarna, kul att alla har samma smak;)

Dag-1

Kvällen igår va grym! Hade så trevligt med hela gänget..det är sånt här man ska göra oftare;) Eller så ofta som de går haha.. Nu är det fin frukost la waksam:D