måndag 30 juli 2012

Här kör vi Livat i holken!:)
Sådär du va man sjukskriven tills skolan börjar.. O det är ju ganska tråkigt att första sjukdagen börjar med strålande sol o 24 grader;)
Nu är man tillbaka på vårdcentralen och fick betala ytterligare 150:- för att säga till dom en gång till att man har för ont för att jobba!

söndag 29 juli 2012

Mys:)
En båttur till nån ö är alldeles perfekt nu:)

Frukost

Godmorgon!

Jag måste rätta till mitt bittra inlägg igår.. Det är alltid kul att skriva på fyllan;)
Det hela lät ju som om det va jättetråkigt igår. Men det va det inte alls! Vi hade d jätttrevligt hos My och sen åkte vi till en mysig bar på söder. Absolut inget fel med de.. Men jag ville ju Dansa pausa;)
Ok it's on! Jag tror inte det.. Fy för Sthlm.. Aldrig mer! Ne ok jag ska inte vara sån. Men vad är klockan jo halv 2 och vilka är det som är hemma? Jo vi! Ok jag förstår att vissa vill sitta o barhänga.. Men när jag är här så är inte de jag riktigt är ute efter.. Då kan jag lika gärna hänga på 7rum!

lördag 28 juli 2012

Nu kör vi;)
Nu är vi påväg, ska bara möta upp kimpan sen är det fest ;)
Nu laddar vi;)
Lunchdags;)
Godmorgon!

7rum och Riva blev det igår.. Jag och Tatti cyklade både ner och hem duktiga vi;) Fyllestyrningen! Ne så farligt va det inte, vi fick ju bara i oss 2 drinkar;D Eftersom vi kom ner vid halv elva och drog hem vid två.. Långtids fixare va det här haha..
Idag är det 25 års fest som gäller i Sthlm och utgång där..

onsdag 25 juli 2012

Poolhäng med T&T, måste ju passa på när solen är framme även fast det är jobbigt;)

måndag 23 juli 2012

Nu är det dags att vila musklerna så filmhäng va de här! Man kanske skulle ha en stor tavla på sig själv haha..
Storhandling på G!
Godmorgon Måndag!

Idag blir det att få tag på nån Läkare igen. Jag har fortfarande jätte ont! och att det skulle bli bättre med 2 Alvedon till natten, måste ju va ett skämt!

Här kommer en bild på min tatuering som jag nästan visade upp för första gången igår.. Pga tröjan! Annars kommer jag knappt ihåg att den finns där;)

söndag 22 juli 2012

Vi har haft biomys med Andreas & Julia. Vi såg Spider-Man i 3D riktigt bra. Så den rekommenderar jag verkligen:D
Någon som saknar?
Godmorgon!

Vilken jäkla huvudvärk.. Det blev lite förmycket alkohol igår tror jag. Men roligt hade vi!;) Det va ju nån som ville ha efterfest hos oss och självklart ställer vi upp.. Haha.. Den slutade 04:30.. Så nu blir det till att städa..
Efterfest jo men visst ;)
Efter kaka;)