tisdag 29 maj 2012

Hej! O go'kväll;)

Vi ligger fortfarande vid poolen, men det börjar bli molnigt.. Jag räknade ut att vi har solat exakt 14 timmar på dom här dagarna.. Haha vi har inte orkat solat riktigt;) Igår va vi iväg och shoppade o Vi hittade hur mycket som helst:D Vi gick även ute på ett ställe som heter Mansion det va sådär.Men här kommer det lite bilder:) Och alla ni som skickar sms jag kan inte ta emot dom jag har ingen service helt plötsligt!

Tröttmössa..
Party! Nu drar vi ut;)

måndag 28 maj 2012

Många av er sover nog nu;) Men jag tänkte bara slänga in lite bilder på ett ställe som vi ska gå ut på, kanske imorgon vem vet;) Imorgon ska vi byta hotell.. Det är nu det händer för nu kommer vi bo på South Beach;)

söndag 27 maj 2012

Team black;)
Nu blir det poolhäng..
Puss
Klockan är snart 23 här och vi är fortfarande vakna;) Vi har precis kommit tillbaka från vår shopping runda .. Som blev en stor besvikelse!:/ Men en affär som jag gillade va.. Eller hur Erica jag tror du kommer bli nöjd;)

lördag 26 maj 2012

Poolhäng..
Tjo!

Här har man varit vaken sen 4 imorse.. (de är kul med facetime) Tanken igår va att vi skulle shoppa, men vi struntade i de eftersom vi va så trötta.. Vi tog upp mat på rummet o bara slappade!:) Med idag blir det shopping!!

fredag 25 maj 2012

Varmt!

Hej!

Här ligger vi på rummet och bara tar det lugnt.. Vi har varit och solat på Miami beach ..Redan i morse vid 9 tiden va det 25 grader.. Så om vi har bränt oss? lite kanske;) Stranden är jättefin.. Och hur blått vatten som helst! Ja ni ser ju själva;)

Miami

Godmorgon!

Nu är vi här:D Det går att blogga så håll er uppdaterade. Resan hit har gått jättebra, flyget till Miami från New York fick vi sitt själv allihopa.. Men lika bra gick de! Nu är det snart frukost kl är 6:40 här det skiljer 6 timmar.. Så vi är superpigga;) Dagen idag kommer bestå av shopping och ligga vid poolen ses sen!:D






Skickat från min iPhone

torsdag 24 maj 2012

Hej! Efter mycket stress o 4 min på oss att checka in.. Så kan vi andas ut och vänta på en försening på 30 min.. tack!!:D Hur fan lyckas vi!! Haha.. Ha en trevlig dag allihopa så ses vi imorgon;)

Vi blev visst lite hungriga, 5 timmar kvar sen åker vi:D

onsdag 23 maj 2012

Middag med bästa Kim o Kajsa :)

Nu tror jag att jag har lagt fram alla kläder o shit som ska med;) Har nästan städat klart.. Kanske ska gå ut o sola ett tag det är ju synd att va inne i det här fina vädret..:D

Godmorgon! Trött tjej va det här, idag så är det dax att packa.. Har inte riktigt haft tid med det innan.. Sen är det städning och sen kommer kimpan:) ses sen!

tisdag 22 maj 2012

Man kanske kan va lite glad idag då.. Fast att jag har bråkat med försäkringsbolaget hela morgonen! Jag hoppas att jag kan/ orkar måla senare ikväll.. Det är för varmt nu..

måndag 21 maj 2012

Ok min dag va redan dålig, men det är kul att bilen ser ut så här när man får tillbaka den... Fy fan jag blir galen!!

...



Okej jag vill egentligen inte skriva ut nåt om det här, men jag måste ju avreagera mig nånstans! Ibland så förstår jag inte hur en viss människa är funtad.. så jäkla pinsam och väljer att både skämma ut mig och sig själv... Om man ligger på din mognads nivå så kanske det inte är så konstigt! och om man aldrig har arbetat i hela sitt liv och bara levt på soc så är det ännu mer förståligt! Kom igen hur gammal va du?  sluta dra in mig i ditt tragiska liv!

söndag 20 maj 2012

Nu är det soffmys med mig själv, tydligen så har jag 6 % kvar på mitt batteri.. Som vanligt!! Så jag hoppas verkligen att jag kommer upp imorgon eftersom att jag glömde laddaren ute i löt:/ sov så gott alla!

Tjejer kan också eller inte haha.. Kul va det iaf ;)
Hej!

Idag är det en söndag med blandade känslor.. För idag så åkte hela gänget till Turkiet, och för några månader sen så såg jag verkligen  fram emot att åka, för jag tyckte det skulle bli så himla kul! Men saker och ting förändrades på vägen..Inte för att jag tycker mitt beslut att inte följa med va dumt utan helt rätt! Speciellt när saker och ting är som dom är idag, men jag kan iaf känna att det är tråkigt. och att jag hade velat va med. Jag hoppas att ni alla får en toppenvecka med mycket sol, öl , och bad:)

Till nåt lite roligare så är det bara 4 dagar kvar sen flyger vi till USA och om man tittar på väderprognosen nu så kommer det va 32 grader och sol..blev lite orolig där ett tag när det bara va regn och åska som visades. Så det kanske är dax att börja packa snart;) 

lördag 19 maj 2012

Efter några timmar av målande så bjöds det på god middag hemma hos familjen Fonzovs/ Eklund! Eller vi lånade grillen haha.. Och här laddar dom förfullt för Turkiet imorgon.. Och vill att klockan ska bli 06:00 nu;)

Så nu är det målardax.. Och det här är mitt projekt :)

Godmorgon!
Nu drar jag ut på jobb..

fredag 18 maj 2012

Sitter i bilen o väntar på Lena så då får man passa på att ta lite bilder haha..

Hej!

Om 30 minuter så är det dax att jobba, kul att jobba kväll på en Fredag.. Äh hade inte direkt några andra planer för kvällen iaf.. Så de får gå! Ha en trevlig kväll alla så ses vi kanske sen:) Puss hej

torsdag 17 maj 2012

Så nu har man tränat zumba och gjort några rumpövningar;) Nu Väntar jag på att D ska komma så jag kan börja måla.. Han måste ta ner några stuprör innan jag kan sätta igång, för det klarar inte jag själv haha..

Godmorgon!

Jag vill också va ledig som alla andra:/ Men inte de inte här får man jobba... Och det kommer jag få göra fram till Tisdag.. Men det är bara 7 dagar kvar till min ledighet:D Här räknar vi ner! Idag ska jag fortsätta måla så det kanske kommer upp en målar bild sen;) haha..

onsdag 16 maj 2012

Tog en liten paus från målandet, och gick en långpromenad med Jenny 7,5 km.. duktiga vi;)

Hej!

Ny dag nya tag.. Nu drar jag och målar. Men titta på den här mysiga killen,han tror att han är så liten så han kan ligga i knät... Hörru du väger 35 kg plutten;)

tisdag 15 maj 2012

Ok dagen blev inte riktigt som planerat.. Alltså en dålig dag:/ Sitter här med målarkläderna på och myser med min bästa:)

Tisdag

Godmorgon!

Här jobbar man, hänger på landet. Jag trodde jag skulle jobba kväll idag men det va tydligen dag.. Så de är skönt:) ses sen!